Projectleider internet marketing | Best4u Internet Marketing B.V.

Projectleider internet marketing

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Vacature Internet Marketeer/SEO specialist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons ambitieuze en jonge team te versterken. Begrijp jij als geen ander hoe je een website of webshop goed vindbaar kan maken op het internet?

Je passie voor internet marketing is ontembaar en je ziet de meest (on)bereikbare kansen.
Als Internet Marketeer/SEO specialist is het belangrijk dat coördineren en plannen je op het lijf geschreven is. Je bent bekend met het werken in teamverband en het contact hebben met klanten. Je begrijpt dat de klant wensen heeft en weet hem of haar altijd in zijn behoefte te vervullen. Je hebt je eigen klantenportefeuille met MKB klanten waar jij het vaste aanspreekpunt voor bent. Samen met een team van techneuten, linkbuilders en tekstschrijvers zorg jij ervoor dat jouw campagnes een succes worden.

Je bent zelfstandig in staat om beslissingen te nemen over de lopende campagnes, zodat de campagnes continu beter gaan draaien. Kan je met die verantwoordelijkheid omgaan? Je hebt het overzicht van alle projecten en kunt deze simultaan bewaken. Je laat de projecten soepel verlopen en zorgt dat iedereen in het team weet wat hij of zij moet doen.

Zoek jij een middel in plaats van een excuus?

Dan wordt het tijd dat je bij ons solliciteert. Herken je je daarnaast ook in onderstaande punten, dan hebben wij wellicht een fantastische werkplek voor jou.

 • Doelgericht
 • Afgeronde MBO of HBO opleiding
 • HTML en CSS (basiskennis is een must)
 • Communicatief en commercieel sterk
 • Je wilt graag blijven leren
 • Stressbestendig
 • Sterk in het schrijven conversiegerichte SEO teksten
 • Aantoonbare ervaring is een pré
 • Woonachtig in een straal van max. 50 km rondom Zutphen
 • Je bent jong en gedreven
 • Je houdt van gezelligheid en bent wel in voor een borrel (must) 😉

Wij zijn…

Je nieuwe collega’s die iets hebben met marketing en IT. Wij zijn jong (20 t/m 27 jaar) en allemaal gepassioneerd in ons vak. We zijn nieuwsgierig naar de grenzen van het vak en gaan daar – als het even meezit – overheen. Je werkt nooit in je eentje, maar in teamverband met andere gedreven collega’s.

Jij bent..

De ideale kandidaat? Dan krijg je naast een leuk salaris aan het einde van de maand, ook twintig nieuwe vrienden en een plek in ons eigen mediacafe. Wil je bij ons komen werken als Internet Marketeer/SEO specialist? Solliciteer via onderstaande button naar deze functie.

Direct solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!