Gratis SEO check
SEO Check

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 173 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

SEO check – Gratis en vrijblijvend

Gratis SEO check aanvragen? Vul je URL in het formulier op deze pagina in en ontvang een gratis SEO analyse van je website. De check geeft je volledig inzicht in hoe jouw website er momenteel voor staat. Zodoende leer je precies welke punten extra aandacht en optimalisatie verdienen. Maar ook welke punten al voldoende zijn. Wat is de zoekmachine optimalisatie score van jouw webshop of site?

Vul meteen de SEO tester in en kom er achter hoe jij scoort in Google. We voorzien je daarna graag van gratis deskundig advies waar je mee verder kunt.

  • Velden met * zijn verplicht.

Gratis SEO check van je website

Om hoog in de zoekresultaten te eindigen is het allereerst van belang om er via de website check voor Google achter te komen wat de huidige staat is. Want voldoet jouw site wel aan de eisen die Google vandaag de dag stelt? Deze online SEO tester analyseert hem geheel kosteloos. Nadat de scan voltooid is, ontvang je een volledige rapportage in je mailbox.

  • De scan is volledig up-to-date en voldoet aan de eisen van Google
  • Zowel content, de techniek als de linkwaarde worden geanalyseerd
  • De uitgebreide test die online uitgevoerd wordt is geheel gratis. Je bent na de check nergens toe verplicht

Waar bestaat de SEO analyse uit?

De gratis online SEO tester voorziet je van:

  • Volledige rapportage
  • Technische SEO analyse
  • On Page SEO controle
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Linkprofiel/social analyse
  • Responsiviteit

On-page SEO audit

Als onderdeel van de technische SEO website check kijkt de analyse naar mogelijke fouten op technisch gebied. Denk daarbij aan de headerstructuur, ontbrekende meta titles en descriptions, de optimalisatie van afbeeldingen en foutieve links. Dit zijn punten die je veelal zelf makkelijk kunt oppakken en voor een snelle stijging van je score zorgen.

Scan de laadsnelheid van je website

Bezoekers die lang op het laden van een pagina moeten wachten zullen simpelweg wegklikken en op zoek gaan naar een andere website. De laadsnelheid is daarom een belangrijk onderdeel voor SEO. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid immers ten goede. Daarom kijkt de tool goed naar deze page speed, om te kijken of er verbeterpunten zijn.

Analyse van je externe links

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. De gratis test kijkt daarom ook naar je backlink profiel. Hiermee wordt de domeinautoriteit van je URL aangegeven. Een hogere score betekent dat je website online meer autoriteit heeft. Google zal deze dus als belangrijk erkennen. Dit zorgt op zijn beurt weer voor hogere resultaten in de zoekmachine.

“De gratis SEO check laat zien op welke punten jouw website verdere optimalisatie behoeft.”

Scan die probleempunten onder de aandacht brengt

Door middel van de juiste tools wordt een uitgebreide scan opgesteld die alle relevante aspecten van iedere pagina onder de loep neemt. De tool geeft vervolgens aan op welke onderdelen de ingevoerde URL goed scoort. Hieruit zijn ook probleempunten af te leiden. Op deze vlakken kun jij dus nog winst boeken en voor betere resultaten in de zoekmachines zorgen.

De resultaten vrijblijvend bespreken met een adviseur

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreekt één van onze online marketing adviseurs de resultaten van de SEO check met je. Waar valt winst te behalen voor een hogere positie in Google? Deze adviseur adviseert je over mogelijke internet-marketingmiddelen die bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website.

Middels een online marketing campagne halen onze marketeers het maximale rendement uit jouw website. Welke vorm van online marketing past het best? De adviseur geeft je graag advies.

De juiste strategie voor meer webverkeer

Aan de hand van het adviesgesprek bepalen wij welke vorm van online marketing het best bij jouw website en wensen past. Is dat SEO, of SEA? Of een combinatie van beide? Wij bieden een verscheidenheid aan online marketing diensten aan die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf:

Wat is de score van jouw website?

Ben je benieuwd naar de zoekmachine optimalisatie score van jouw website? Vul vandaag nog je URL in de SEO checker in en kom er achter. Na je aanvraag ontvang je een volledige rapportage van ongeveer 45 pagina’s in je mailbox. Daarin staan alle sterke punten en de verbeterpunten.

Vraag nu gratis een SEO check aan

Ook geven we je aan de hand van de resultaten van de SEO check geheel vrijblijvend telefonisch advies. Blijkt uit dat advies dat online marketing het succes van jouw website vergroot? Dan komt één van onze adviseurs graag bij je langs om de mogelijkheden verder te bespreken. Wij zijn Best4u Internet Marketing: hét meest klantgerichte internet marketing bureau voor het MKB.

Samen maken we jouw website of webshop tot een succes!

Contact opnemen

Anne
Anne
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Vraag nu een gratis website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties