Gratis SEO check
SEO Check
Gratis website
scan!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 161 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

SEO check(er)

Doe de gratis SEO check. Dan krijg je volledig inzicht in hoe jouw huidige website er voor staat. Zodoende leer je precies welke punten extra aandacht verdienen. Maar ook welke punten al voldoende zijn. Wat is de zoekmachine optimalisatie score van jouw webshop of site?

Vul meteen de SEO checker in en kom er achter. We voorzien je daarna graag van deskundig advies waar je mee verder kunt.

 • Velden met * zijn verplicht.

SEO check = website check voor Google

Om hoog in de zoekresultaten te eindigen is het allereerst van belang om er via de website check voor Google achter te komen wat de huidige staat is. Want voldoet jouw site wel aan de eisen die Google vandaag de dag stelt? Deze online SEO checker analyseert hem geheel kosteloos. Nadat de scan voltooid is, ontvang je een volledige rapportage in je mailbox.

 • De check is volledig up-to-date en voldoet aan de eisen van Google
 • De checkt analyseert content, de techniek en de linkwaarde
 • De uitgebreide check die online uitgevoerd wordt is geheel gratis. Je bent na de check nergens toe verplicht

Scan je website gratis met de SEO tester die online een scan uitvoert van jouw website.

Resultaten van de SEO tester online

De gratis online SEO tester voorziet je van:

 • Volledige rapportage
 • Technische SEO check
 • On Page SEO check
 • Gebruiksvriendelijkheid check
 • Linkprofiel/social analyse
 • Responsive check

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreekt één van onze online marketing adviseurs de resultaten van de SEO check met je. Waar valt winst te behalen? Deze adviseur adviseert je over mogelijke internet-marketingmiddelen die bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website.

Middels een online marketing campagne halen onze online marketeers het maximale rendement uit jouw website. Welke vorm van online marketing past het best? De adviseur geeft je graag advies.

Van online strategie tot aan SEO en SEA

Aan de hand van het adviesgesprek bepalen wij welke vorm van online marketing het best bij jouw website en wensen past. Is dat SEO, of SEA? Of een combinatie van beide? Wij bieden een verscheidenheid aan online marketing diensten aan die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf:

 • Online strategie
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Social media marketing
 • Video marketing
 • Site ontwikkeling

Ontvang een gratis adviesrapport!

Gebruik de SEO checker!

Ben je benieuwd naar de zoekmachine optimalisatie score van jouw website? Vul vandaag nog de SEO checker in en kom er achter. Na de check ontvang je een volledige rapportage van ongeveer 45 pagina’s in je mailbox. Daarin staan alle sterke punten en de verbeterpunten.

 

Ook geven we je aan de hand van de resultaten van de SEO check geheel vrijblijvend telefonisch advies. Blijkt uit dat advies dat online marketing het succes van jouw website vergroot? Dan komt één van onze online marketing adviseurs graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn Best4u Internet Marketing: hét meest klantgerichte internet marketing bureau voor het MKB.

Samen maken we jouw website of webshop tot een succes!

Contact opnemen

Sergej
Sergej
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Doe nu de gratis website scan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties