SEO teksten uitbesteden
Hoe scoor jij in Google?

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 179 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

SEO teksten uitbesteden

Content is een van de belangrijkste aspecten van jouw SEO optimalisatie. Bij Best4u Internet Marketing weten we dat als geen ander. Kwalitatieve content is lastig te schrijven en bij SEO gaat het om kwaliteit, wat veel belangrijker is dan kwantiteit, in tegenstelling tot vroegere SEO tijden. Het is daarom belangrijk dat je veel tijd besteed aan jouw SEO teksten. Best4u Internet Marketing kan jou hierbij helpen!

Waarom je SEO teksten uitbesteden?

Of jij je content uit wil besteden is afhankelijk van verschillende zaken. Allereerst zal je moeten bepalen hoeveel nieuwe content jij wekelijks/maandelijks op jouw website wil. Daarnaast moet je ook nagaan wat je budget is. Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van jouw SEO teksten.

1. Je kan je focussen op wat je het liefst en best doet.

Niemand is goed in alles, we hebben allemaal onze specialiteiten. Door SEO teksten uit te besteden kan jij je focussen op hetgeen waar jij expert in bent. Hetgeen waarvoor klanten jou inhuren.

2. Je hoeft geen fulltime schrijvers aan te nemen.

Het aannemen van fulltime content schrijvers is een dure aangelegenheid. Wanneer jij als bedrijf slechts enkele keren per week of per maand teksten wilt publiceren in de vorm van een blog of landingspagina, zal het goedkoper zijn om een content schrijver in te huren.

3. Ervaren SEO schrijvers hebben veel ervaring

Door de SEO teksten uit te besteden, zorg je ervoor dat de SEO elementen perfect worden geïmplementeerd in de teksten. Door de vele ervaring die de tekstschrijvers met zich meebrengen worden zaken als headings, het verwerken van de gewenste zoekwoorden, zoekwoord dichtheid en interne links voor jou verwerkt in je teksten.

Waar moet een goede SEO tekst aan voldoen?

Buiten de bovengenoemde SEO aspecten als zoekwoorden, headings en interne links is het ook belangrijk dat de teksten goed gelezen kunnen worden. Google verandert haar algoritme steeds en wordt ook steeds slimmer. Gebruikerservaring is een belangrijk meetpunt. Het is daarom van groot belang dat de teksten gemakkelijk te lezen zijn. Enkele punten waarop gelet dient te worden:

  • Schrijf korte en eenvoudige zinnen
  • Vermijd moeilijke en onduidelijke woorden
  • Gebruik een titel en duidelijk leesbare (sub)koppen
  • Zet de belangrijkste informatie bovenaan
  • Schrijf geen afkortingen zonder deze eerst uitgelegd te hebben
  • Gebruik bulletpoints om belangrijke opsommingen aan te geven

Waarom Best4u jouw SEO teksten toevertrouwen?

Best4u Internet Marketing heeft ruime ervaring (sinds 2004) in het opzetten van SEO campagnes. Kwalitatieve content is een invloedrijke factor van een goede SEO optimalisatie. Wij beschikken over een breed team van online marketeers en tekstschrijvers. Wij weten dus als geen ander hoe wij jouw teksten moeten schrijven om ervoor te zorgen dat jij hoger kan ranken in de zoekmachines. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Timon
Timon
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de specialisten die klaar staan om van jouw campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Vraag nu een website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 179 beoordelingen

8.6Full starFull starFull starFull starHalf star