SEO uitbesteden aan een SEO specialist
Hoe scoor jij in Google?
Gratis SEO check!
Full starFull starFull starFull starHalf star
8.6/10

Op basis van 162 beoordelingen het meest klantgerichte internet marketing bureau bij Feedback Company

SEO uitbesteden aan een specialist

SEO uitbesteden zorgt voor meer winst, omzet én nieuwe klanten.. Wij zijn hét full service online marketing bureau voor het MKB met veel ervaring en kennis in huis. Wij zorgen er met veel passie en expertise voor dat de online vindbaarheid van jouw website naar de top wordt gebracht.

Gratis SEO check

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization ofwel SEO) maakt het mogelijk om websites hoger te laten ranken in de niet betaalde zoekresultaten van Google. Door de zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Best4u Internet Marketing wordt de website beter vindbaar in Google.

On-page en off-page optimalisaties

SEO bestaat uit meerdere elementen. Techniek optimalisatie, linkbuilding (domeinautoriteit) en content optimalisatie. Dit zijn interne en externe factoren. Technisch en content zijn on-page. Daarentegen is linkbuilding off-page. Linkbuilding vindt namelijk niet plaats op je eigen websites, maar op andere websites.

Techniek

We optimaliseren de techniek van de website door hem snel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken. De techniek wordt ook wel gezien als de basispilaar. Van de juiste techniek wordt je website of webshop immers beter vindbaar. Hierbij kun je denken aan de laadsnelheid van je website en mobiele responsiviteit.

Content

Ook content is een belangrijk onderdeel van SEO. Content draait allemaal om het maken van waardevolle pagina’s die gericht zijn op zoekwoorden. Dit zijn de zoekwoorden die jouw doelgroepen gebruiken om jouw dienst of product te vinden in de zoekmachines. Daarnaast zijn afbeeldingen, de menustructuur en de titels en descriptions ook van groot belang.

Linkbuilding voor meer autoriteit

Middels linkbuilding vergaar je meer autoriteit voor je domein. Dit is mogelijk wanneer andere relevante en kwalitatieve websites naar pagina’s van jouw website linken. Linkbuilding is binnen SEO een belangrijk onderdeel. Het resultaat? Een betere positie in de zoekresultaten van onder andere Google.

Waarom SEO uitbesteden?

Zoekmachine marketing is onmisbaar voor ieder bedrijf. Ook voor jouw bedrijf. Je mist immers veel leads, naamsbekendheid, conversies en omzet als jij geen gebruik maakt van deze vorm van online marketing. 8 redenen om SEO uit te besteden aan onze SEO specialisten:

  1. We begrijpen dat je het als MKB’er heel druk hebt en dat de SEO er weleens bij in schiet. Schakel onze hulp in zodat de werkzaamheden verder gaan
  2. Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om de concurrent voor te blijven
  3. Het is voordeliger dan wanneer je de optimalisatie zelf uitvoert. Je loopt immers de kans dat je niet vindbaar wordt op de belangrijkste zoekwoorden
  4. Om de hoogst mogelijk posities te krijgen is veel ervaring en expertise vereist
  5. Sneller mooie resultaten
  6. Voorkomt positieverlies
  7. Meer conversies
  8. Veilige SEO. Google straft ongeoorloofde technieken hard af

Het meest klantgerichte internet marketing bureau voor het MKB

Niet eenmalig, maar een doorlopend proces

Veel mensen denken dat het mogelijk is om zoekmachine optimalisatie eenmalig uit te laten voeren. Dit is echter een misvatting. Google voert namelijk continu wijzigingen door. Zo verandert de manier waarop sites geïndexeerd worden vaak. Daarnaast zit de concurrentie natuurlijk ook niet stil.

Wanneer jij Google blijft verrassen met aanpassingen en optimalisaties is de kans dat je aan de top komt, groter. Om deze reden zijn structurele werkzaamheden nodig.

Vast bedrag per maand

Omdat deze werkzaamheden structureel uitgevoerd moeten worden, betaal je een laag bedrag per maand. Zodoende haal je tegen een lage investering het onderste uit de kan.

Wil je meer weten over de prijs van SEO uitbesteden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer duidelijkheid. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze internet marketing adviseurs.

SEO campagnes op maat

Iedere website is anders. Daarom wordt de SEO strategie bepaald aan de hand van een aantal factoren. Allereerst vindt een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hierna volgt een een intakegesprek met een online marketing specialist.

seo uitbesteden

Wanneer je het plan van aanpak goedkeurt, gaan onze specialisten voor jou aan de slag. Van een content optimalisatie tot aan de technische optimalisatie, conversie optimalisatie én linkbuilding. :Deze werkzaamheden worden maandelijks uitgevoerd en onderhouden.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we tot de beste internet marketing strategie komen voor jouw website of webshop

Transparante werkwijze

Jij ontvangt iedere maand een rapportage over de voortgang. Doordat wij op transparante wijze ben je te allen tijde exact op de hoogte van de werkzaamheden. Daarnaast werken wij met real time data. Zodoende kun je dus op elk moment van de dag jouw statistieken van de campagne inzien.

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt één van onze internet marketing adviseurs graag meer over de mogelijkheden van SEO uitbesteden. Tijdens dit gesprek voorziet diegene je van professioneel advies over de juiste internet-marketing middelen voor jouw website of webshop.

Doe de website scan

Ben je benieuwd naar hoe jouw website scoort? Vul de website scan in en kom er achter of jouw website voldoet aan de eisen om goed vindbaar te zijn. Onze specialisten maken geheel gratis een analyse van je website. Vervolgens nemen we contact met je op voor gratis advies op basis van de resultaten.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO specialist?

Ben je benieuwd naar wat SEO voor jou kan betekenen en wil je de SEO uitbesteden aan ons online marketing bureau? Goede keuze! Onze SEO specialisten dragen graag bij aan het succes van jouw onderneming. Maak gerust een afspraak met één van onze internet marketing adviseurs.

Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen

Anne
Anne
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB ben ik één van de specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Vraag nu een gratis website scan aan!

8.6/10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties