Online marketing expert worden terwijl je thuis zit

Gratis webinar ‘SEO voor starters’

“It’s all about you”, ons standpunt als het gaat om onze klanten. Als online marketing bureau willen wij in deze crisistijd ook de ondernemers helpen die op die op dit moment niet kunnen investeren in SEO. Wat is SEO? Waar moet ik op letten? Hoe doe ik dat dan? Onze SEO specialisten Berjan & Stan nemen jullie in hun praktische ‘SEO voor starters’ webinar mee in wat jij zelf kunt doen voor een betere vindbaarheid in Google!


Wat? Gratis ‘SEO voor starters, praktische tips’ Webinar
Wie? SEO specialisten Berjan Velderman & Stan Gerritsen
Wanneer? Donderdag 9 april van 11:00 tot 12:00
Waar en hoe? Online, meld je aan via onderstaande link!

Meld je uiterlijk aan voor 8 april. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar zodat er genoeg ruimte is voor vragen en antwoorden.

Tijdens de webinar worden er een paar cases behandeld als voorbeelden. Wil je jouw case behandeld hebben? Geef het aan bij de inschrijving.

Schrijf je nu gratis in, dan zien we je donderdag!

 

Berjan Velderman, SEO specialist

 

Stan Gerritsen, SEO specialist

Schrijf je nu in

Hoe scoor jij in Google?

Vul hier de gratis scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes.

Full service online marketing bureau

Als online marketing bureau is Best4u Internet Marketing er voor alle branches. Wij zijn ruim 8 jaar geleden opgericht en hebben sindsdien voor meer dan 3000 MKB’ers de online marketing verzorgd. En altijd volgens ons #customerfirst principe.

Onze missie: #customerfirst

Klantgericht werken is bij ons het uitgangspunt. Daarom werken we altijd op basis van ons #customerfirst principe. Veel ondernemers hebben het tijdens de Corona-crisis moeilijk. Door de extra tijd die nu beschikbaar is in SEO te investeren pluk je daar later de vruchten van.

  • Vanuit huis SEO kunnen leren
  • Goed gebruik maken van de extra tijd die je hebt
  • De kans op meer leads en verkopen vergroten, voor nu en later
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt voor een betere vindbaarheid in Google

Lees verder over SEO

Een greep uit onze online marketing diensten

Veelgestelde vragen over online marketing

? Wat is een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing diensten die gericht zijn op het internet. Diensten als zoekmachine optimalisatie of adverteren zorgen dat websites beter vindbaar in Google worden. Ook kan de marketing zich op social media richten. Een online marketing bureau kan de marketing geheel verzorgen, of een bedrijf daarin ondersteunen.

? Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat bedrijven beter door hun (potentiële) klanten gevonden kunnen worden op het internet. De focus kan onder andere liggen op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, of op social media platforms. Veelgebruikte diensten zijn SEO en SEA. Online marketing draagt sterk bij aan de groei van veel MKB ondernemingen en kan voor in alle branches ingezet worden.

? Wat zijn de kosten van een online marketing bureau?

De kosten van het uitbesteden van online marketing werkzaamheden aan een bureau zijn afhankelijk van de mate waarin er ondersteuning geboden wordt. Hoeveel werk er te verrichten valt is onder meer afhankelijk van de branche, de concurrentie en de populariteit van een zoekwoord. Vraag gerust een offerte aan als je benieuwd bent naar de kosten. Onze adviseurs kunnen jouw online marketing mogelijkheden onderzoeken.

? Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO, search engine optimization) is het optimaliseren van websites zodat deze beter vindbaar worden in Google. Deze optimalisaties richten zich met name op de aanwezige content, de technische werking van de website en het linkprofiel. Door deze aspecten structureel te verbeteren krijgt een website steeds meer autoriteit in Google. Dat zorgt voor hogere posities op relevante zoektermen.

seo check

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

Gratis e-book: Scoren in Google!

Wil jij betere posities in Google, meer website bezoekers en meer aanvragen of bestellingen?

Download gratis e-book

8.6 /10

Full starFull starFull starFull starHalf star
Meer referenties
The Feedback Company

Onze 190 beoordelingen

8.6 Full starFull starFull starFull starHalf star