Stage HBO Internet Marketing | Best4u Internet Marketing B.V.

Stage HBO Internet Marketing

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Ben jij een communicatief vaardig persoon en niet bang voor woorden en cijfers?
Dan zoeken wij jou!

Stageperiode: Per direct (start augustus/september)
Opleiding: Communicatie en Multimedia Design, pré (CMD) (of een andere relevante opleiding)
Stagevergoeding: Marktconform
Aantal dagen: 5 dagen (40 uur) per week
Soort stage: Eerste, tweede- of derdejaarsstage

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Internet Marketeer (in spé). Met behulp van Google Analytics enGoogle Adwords ga je op zoek naar de beste mogelijkheden voor onze klanten. Google Analytics vereist een sterk analytisch en technisch inzicht om met goede resultaten te komen.

Je gaat je op onze afdeling onder andere ondersteunend bezig gaat houden met het optimaliseren van campagnes (SEO + SEA), procesverbetering en diverse technische aanpassingen. HTML en CSS is je niet onbekend. Je hoeft hier geen expert in te zijn, maar basiskennis is een vereiste.

Je bent statistiekengeil en je weet van aanpakken!

Herken jij je in onderstaande punten?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) internet marketing die:

 • De Nederlandse taal zeer goed beheerst;
 • Graag samen in een team werkt;
 • Resultaatgericht werkt;
 • Creatief is in het schrijven van teksten;
 • Van cijfers en statistieken houdt;
 • Bekend is met termen als SEO en SEA;
 • Ambitieus is en niet bang om te vertellen wat hij of zij denkt;
 • Flexibel is en geen 9 tot 5-mentaliteit heeft.

Herken je jezelf in bovenstaande punten en ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk hebben wij jou ook een hoop te bieden.

 • Je krijgt een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, actief in een zich actief ontwikkelende markt;
 • We bieden je alle middelen binnen ons handbereik om je te ontwikkelen;
 • We zijn een jong gedreven team, we werken samen en we zullen er alles aan doen om elkaar zo optimaal mogelijk te laten functioneren;
 • Een leuke werkplek, in het centrum van Zutphen op loopafstand van het station;
 • Een marktconforme stagevergoeding die kan stijgen afhankelijk van je prestaties.

Denk je dat deze rol jou op het lijf geschreven is? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Direct Solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!