vacature linkbuilding specialist | Best4u Internet Marketing B.V.

vacature linkbuilding specialist

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Ben jij een communicatief vaardig persoon en niet bang voor woorden en cijfers? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een linkbuilding specialist die in staat is om andere website-eigenaren te benaderen en te zorgen dat de link naar de website van de klant wordt geplaatst. Je bent in staat om de linkbuildingcampagnes zelfstandig te beheren en je collega’s komen voor vragen hierover bij jou aan het goede adres. Je werkt in een team van andere internetfreaks en jullie zorgen samen dat elke klant zo veel mogelijk rendement uit zijn of haar website haalt. Je bent statistiekengeil en weet van aanpakken!

Wij zijn op zoek naar een linkbuilding specialist die:

 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft;
 • Graag samen in een team werkt;
 • Resultaatgericht werkt;
 • Statistieken en resultaten inzichtelijk kan maken in rapportages;
 • Ambitieus is en niet bang om te vertellen wat hij of zij denkt;
 • Flexibel is en geen 9 tot 5-mentaliteit heeft;
 • Plezier heeft in zijn of haar werk.

Herken je jezelf in bovenstaande punten en ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk hebben wij jou ook een hoop te bieden. Je ontvangt van ons:

 • Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, actief in een ontwikkelende markt;
 • Alle mogelijkheden om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen;
 • Een jong gedreven team dat achter je staat en er alles aan zal doen om je zo optimaal mogelijk te laten functioneren;
 • Een leuke werkplek, in het centrum van Zutphen op loopafstand van het station of vanuit je eigen woning (of slaapkamer);
 • Een marktconform salaris dat kan stijgen, afhankelijk van je prestaties.

Wij willen uiteraard ook alles over jou weten. Heb je een portfolio of een campagne/project waaraan je hebt meegewerkt of hebt beheerd? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie en je verdient direct een pluspunt.

Direct solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 109 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!