vacature seo specialist | Best4u Internet Marketing B.V.

vacature seo specialist

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Gezocht: SEO medewerker

Ben jij een communicatief vaardig persoon en niet bang voor woorden en cijfers? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een SEO medewerker die in staat is zelfstandig SEO geoptimaliseerde websites van klanten af te leveren. Je maakt gebruik van de webstatistieken (Google Analytics) waarbij een sterk analytisch en technisch inzicht een belangrijke vereiste is. Je gaat je onder andere bezig houden met het schrijven en optimaliseren van teksten en uitingen. Je bent statistiekengeil en weet van aanpakken!

Wij zijn op zoek naar een SEO medewerker die:

 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft
 • Graag samen in een team werkt
 • Resultaatgericht werkt
 • Afgeronde MBO of HBO opleiding
 • Creatief is in het schrijven van teksten
 • Van cijfers en statistieken houdt
 • Basiskennis HTML en CSS
 • Statistieken en resultaten inzichtelijk kan maken in rapportages (Google Analytics)
 • Bekend is met termen als SEO en SEA
 • Ambitieus is en niet bang om te vertellen wat hij of zij denkt
 • Flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
 • Plezier heeft in zijn of haar werk
 • Aantoonbare ervaring is een pre

Herken je jezelf in bovenstaande punten en ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Jij bent dan degene waar wij in gesprek mee willen gaan om de Best4u Experience aan te gaan.

Natuurlijk hebben wij jou ook een hoop te bieden. Je ontvangt van ons:

 • Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, actief in een ontwikkelende markt
 • Alle mogelijkheden om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen
 • Een jong gedreven team (leeftijd: 18 t/m 30 jaar) dat achter je staat en er alles aan zal doen om je zo optimaal mogelijk te laten functioneren
 • Een leuke werkplek, in het centrum van Zutphen op loopafstand van het station
 • Een marktconform salaris die kan stijgen afhankelijk van je prestaties

Wij willen uiteraard ook alles weten over jou. Heb je een portfolio of een campagne/project waaraan je hebt meegewerkt, of hebt beheerd? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie en je verdient direct een pluspunt.

Direct solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!