Vacature SEO tekstschrijver | Best4u Internet Marketing B.V.

Vacature SEO tekstschrijver

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Op dit moment staat deze vacature niet open!

Vind je het schrijven van teksten leuk en ben je niet bang voor woorden? En vlot met een toetsenbord? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega die ons jong en ambitieuze team gaat versterken als SEO tekstschrijver. Je gaat zelfstandig SEO teksten schrijven voor de websites en webshops van onze klanten.

Daarnaast werk je vanuit huis en bepaal jezelf je eigen uren. Hierdoor is het perfect te combineren met je studie.

Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver die:

  • Een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft;
  • Verantwoordelijkheid durft te nemen;
  • Discipline heeft om zelfstandig goed te kunnen werken en planningen nakomt (must);
  • Creatief is in het schrijven van teksten;
  • Ongeveer 10 uur (minimaal) in de week beschikbaar is;
  • Flexibel is;
  • HBO-opleiding (of hoger) in de richting van economie, communicatie of journalistiek aan het volgen is;
  • Aantoonbare ervaring is een pre.

Wij willen uiteraard ook alles weten over jou. Heb je teksten geschreven die online staan of andere resultaten die je graag wilt laten zien? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie en je verdient direct een pluspunt.

Wie zijn wij?

Je nieuwe collega’s zijn mensen die iets hebben met marketing en IT. Wij zijn jong (20 t/m 27 jaar) en allemaal gepassioneerd in ons vak. We zijn nieuwsgierig naar de grenzen van het vak en gaan daar – als het even meezit – overheen.

Jij bent de ideale kandidaat?

Dan krijg je naast een leuke vergoeding aan het einde van de maand ook de kans om je te verdiepen in de online marketing branche! Heb je interesse en wil je meer weten? Solliciteer direct door het onderstaande formulier in te vullen.

Op dit moment staat deze vacature niet open!

Direct solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 109 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!