Vacature SEO tekstschrijver | Best4u Internet Marketing B.V.

Vacature SEO tekstschrijver

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Op dit moment staat deze vacature niet open!

Vind je het schrijven van teksten leuk en ben je niet bang voor woorden? En vlot met een toetsenbord? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega die ons jong en ambitieuze team gaat versterken als SEO tekstschrijver. Je gaat zelfstandig SEO teksten schrijven voor de websites en webshops van onze klanten.

Daarnaast werk je vanuit huis en bepaal jezelf je eigen uren. Hierdoor is het perfect te combineren met je studie.

Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver die:

  • Een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft;
  • Verantwoordelijkheid durft te nemen;
  • Discipline heeft om zelfstandig goed te kunnen werken en planningen nakomt (must);
  • Creatief is in het schrijven van teksten;
  • Ongeveer 10 uur (minimaal) in de week beschikbaar is;
  • Flexibel is;
  • HBO-opleiding (of hoger) in de richting van economie, communicatie of journalistiek aan het volgen is;
  • Aantoonbare ervaring is een pre.

Wij willen uiteraard ook alles weten over jou. Heb je teksten geschreven die online staan of andere resultaten die je graag wilt laten zien? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie en je verdient direct een pluspunt.

Wie zijn wij?

Je nieuwe collega’s zijn mensen die iets hebben met marketing en IT. Wij zijn jong (20 t/m 27 jaar) en allemaal gepassioneerd in ons vak. We zijn nieuwsgierig naar de grenzen van het vak en gaan daar – als het even meezit – overheen.

Jij bent de ideale kandidaat?

Dan krijg je naast een leuke vergoeding aan het einde van de maand ook de kans om je te verdiepen in de online marketing branche! Heb je interesse en wil je meer weten? Solliciteer direct door het onderstaande formulier in te vullen.

Op dit moment staat deze vacature niet open!

Direct solliciteren

Upload VC

Upload portfolio

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 116 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!