Website ontwikkeling | Best4u Internet Marketing B.V.

Website ontwikkeling

Bel nu naar (088) 000 85 70 (088) 000 85 70

Website laten maken? Kies voor de King of WordPress

Best4u is, naast expert in internet marketing, ook jouw partner op het gebied van website ontwikkeling. Wij beschikken namelijk over een compleet ontwikkelteam – ook wel de King of WordPress genoemd – dat het recept van een goede WordPress website door en door kent. De websites die Best4u ontwikkelt zijn optimaal ingericht voor gebruiker, mobiel en zoekmachine. Bovendien word je als klant van A tot Z begeleid: van ontwerp op maat tot support na oplevering.

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen wensen en eisen als het om een nieuwe website gaat. Dat weten we bij Best4u als geen ander. Daarom bieden wij ondernemers verschillende producten die zowel inhoudelijk als in prijsklasse variëren. Ben je een kleine of startende ondernemer en wil je snel en gemakkelijk een nieuwe website online? Dan is een design website de juiste keus. Wil je een website waarbij de homepage en een vervolgpagina compleet op maat ontworpen worden door onze designers? Kies dan voor de MKB maatwerk website. Wil je geen grafische beperkingen en je complete website op maat laten ontwikkelen? Dan is de Custom+ website de ideale oplossing.

Kijk op https://www.best4u.nl/websites/website-laten-maken/ voor meer informatie over deze producten.

WordPress website van de beste kwaliteit

Of je nu kiest voor de design website, de MKB maatwerk website of de Custom+ website; al onze websites worden gebouwd in WordPress, ‘s werelds meest gebruikte CMS. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en tegelijkertijd is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. WordPress heeft geen geheimen voor ons ervaren team. Wij kennen dit CMS door en door en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en updates. King of WordPress zijn we immers niet voor niets.

Voor elke oplevering checken we grondig of de website voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze eisen hebben betrekking op de snelheid, mobielvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de website. Alleen op die manier kunnen wij onze merkbelofte – de allerbeste websites ontwikkelen voor het MKB – waarmaken.

De kwaliteit wordt bovendien tijdens de ontwikkeling van de website al gewaarborgd. We ontwikkelen namelijk volgens de W3C standaarden en zorgen op die manier voor een snelle laadtijd en een goede indexering. Vervolgens checken we middels de Google Page Speed test of de website inderdaad voldoet aan onze snelheidseis en leveren we de website pas op als wij helemaal tevreden zijn.

Service, support en security

Na het opleveren van jouw gloednieuwe WordPress website laten we je natuurlijk niet zomaar in de steek. We vinden het namelijk belangrijk om jou als klant de service en support te bieden die je nodig hebt. Daarbij hoort ook het waarborgen van een optimale veiligheid van je website. Dagelijks helpt ons supportteam, dat bestaat uit gedreven en enthousiaste supportmedewerkers, klanten met vragen over hun website. Ook zorgen zij ervoor dat belangrijke updates op tijd doorgevoerd worden om de veiligheid en de werking van jouw website te garanderen. In dit artikel lees je waarom het zo belangrijk is om je WordPress website te blijven updaten.

Als het gaat om de beveiliging van jouw website loopt Best4u voorop. Wij houden belangrijke ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn bovendien ICT Waarborg gecertificeerd, wat jou als klant en ons als bedrijf zeven belangrijke zekerheden biedt.

Online groeien met je onderneming

Omdat we bij Best4u samenwerken met specialisten op gebied van internet marketing, website ontwikkeling, support, service en security vind je in ons een kennispartner met alle benodigde diensten onder één dak. Dit unieke concept stelt jou als ondernemer perfect in staat om online te groeien. Wij bieden je de benodigde kennis en diensten op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb jij interesse in een WordPress website ontwikkeld door Best4u? Kijk dan op www.best4u.nl. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen of contact opnemen met onze adviseurs, die je graag van een passend advies voorzien.

Vraag een offerte aan! Scan je website

Onze werkwijze

Analyse

Wij onderzoeken je huidige website en maken een analyse van de verbeterpunten

Optimalisatie

Wij nemen je volledige website onderhanden en maken deze technisch geschikt voor zoekmachines

Toevoegen Content

De huidige inhoud wordt geoptimaliseerd op zoekwoorden en extra geoptimaliseerde pagina's worden toegevoegd.

Linkbuilding

Wij bouwen kwalitatieve backlinks naar je website toe. Wij zorgen er voor dat je flink gaat stijgen in de zoekmachines!

Imagine

Je houd zelf realtime alle vorderingen en statistieken bij via je klantenaccount van Imagine. Wel zo handig!

Sensationele Service

Je eigen projectmanager zit elke dag voor jou klaar om je te ondersteunen en jouw campagne nog beter te maken!

Doe nu de gratis website scan!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Jemako De communicatie met Best4u is erg goed en de resultaten zijn ook goed. Je kan horen dat ze weten waar ze het over hebben, en veel kennis hebben. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Velthuizen AdvocatenMijn ervaring met Best4u is heel goed. Ik ben met name tevreden over de communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Er wordt altijd snel actie ondernomen op de vragen die ik stel. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪038 WoningontruimingErg goed contact, ze regelen alles vrij snel, natuurlijk kunnen bepaalde dingen niet zo snel als ik zelf wil, maar in principe is alles vrij snel geregeld. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Candeas ThuiszorgDe service van Best4u is erg snel, ik ben er blij mee. Ik geef Best4u dan ook een 8 als beoordeling!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 121 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties
Bel direct: (088) 000 85 70‬