Website aan Google toevoegen | Best4u Internet Marketing B.V.

Website aan Google toevoegen

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Wanneer je een website hebt, wil je natuurlijk ook graag gevonden worden in Google net als alle andere websites. Om te zorgen dat je website in Google gevonden wordt, kun je een aantal dingen doen. Je website aan Google toevoegen is niet nodig: Google herkent jouw website automatisch. Echter moet Google wel op de website kunnen komen.

Je website aan Google toevoegen regelt Google zelf

Wanneer er een nieuwe website online staat, herkent Google hem nog niet direct. Google werkt met een computer die alle links op internet af gaat. Daarom is het belangrijk dat er ergens op een andere website een link staat naar jouw website. Dat kun je op de volgende manieren doen:

  • Een inhoudelijke reactie achterlaten op een blog die veel wordt bezocht;
  • Een bevriende webmaster, het liefst in dezelfde branche, die een link plaatst naar jouw website;
  • Je website aanmelden bij Google zelf: http://www.google.nl/intl/nl/add_url.html.

Wanneer je je website hebt aangemeld of een link naar je website hebt geplaatst, duurt het (is onze ervaring) ongeveer 3 tot 5 weken voordat Google je website herkend.

Voordelen van je website aan Google toevoegen

  • Je vergroot je naamsbekendheid
  •   Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
  •   Meer gratis bezoekers en potentiële klanten

Hoger in de zoekresultaten van Google

Heb je je website aangemeld of wordt je website al door Google herkend? Dit kun je controleren door in Google te zoeken naar de link van je website. Als je zoekresultaten te zien krijgt van jouw website, wordt je website door Google herkend. Zie je dat je website herkend wordt maar kom je niet hoog in de zoekresultaten van Google? Dan is het van belang dat je de website voor Google gaat of laat optimaliseren.

Hoger in Google door internet marketing

Internet marketing is simpelweg marketing via internet: zorgen dat je website zo hoog mogelijk in Google komt te staan. We hebben een werkwijze ontwikkeld die er voor zorgt dat jouw website op verschillende termen zo hoog mogelijk in Google komen te staan. Termen die voor jouw branche interessant zijn. Hieronder een aantal voorbeelden:

Klant Zoekwoord Resultaat in Google
Ecokeukens Keuken landelijk Positie 1 (uit 2.840.000 resultaten)
Packstore Goederen inpakken Positie 1 (uit 2.650.000 resultaten)
Best4u Internet Marketing Hoog in Google Positie 1 (uit 7.030.000 resultaten)

Meer resultaten?

Een website aan Google toevoegen is interessant voor elke website

Vaak denkt men dat een website aan Google toevoegen alleen interessant is voor grote bedrijven. Niets is minder waar. Stel je voor dat je regionaal gevonden wilt worden. Men zoekt op schilder Utrecht en jij komt bovenaan te staan in Google. Stel je eens voor wat dat voor je klantenaantal betekent? Ons portfolio bestaat grotendeels uit midden- en kleinbedrijven en ZZP’ers. Daar zijn onze prijzen ook naar. Elk bedrijf kan profiteren van een goede vindbaarheid in Google.

Ja, ik ben benieuwd wat jullie voor mij kunnen doen

Ben je benieuwd wat we voor jou en jouw website kunnen doen? Ben je benieuwd in hoeverre jouw klantenbestand groeit wanneer je website bovenaan in Google staat? Klik dan op onderstaande button en wij maken een offerte voor je. We beschrijven wat jouw specifieke mogelijkheden zijn in Google en wat wij voor je kunnen betekenen.

Offerte voor zoekmachine optimalisatie aanvragen

Graag geven wij je geheel vrijblijvend meer informatie over werkwijze en kosten.


PartnerBadge-HorizontalElise
Internet Marketeer

“Inzetten van de juiste middelen”

Als internet marketeer ben ik één van de 35 specialisten die klaar staan om van jou campagne een succes te maken. Een mix van strategieën uitdenken, en data analyseren maakt elke campagne een uitdaging voor mij. Het is aan ons, internet marketeers, om de online kansen voor onze klanten te ontdekken en daarop in te spelen, door de juiste middelen in te zetten.

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Voordelen die wij jou bieden

Analyse

Wij onderzoeken je huidige website en maken een analyse van de verbeterpunten

Optimalisatie

Wij nemen je volledige website onderhanden en maken deze technisch geschikt voor zoekmachines

Toevoegen Content

Wij zullen de huidige inhoud van de website optimaliseren voor zoektermen en zullen extra geoptimaliseerde pagina's toevoegen.

Linkbuilding

Wij bouwen kwalitatieve backlinks naar je website toe. Wij zorgen er voor dat je flink gaat stijgen in de zoekmachines!

Imagine

Je houd zelf realtime alle vorderingen en statistieken bij via je klantenaccount van Imagine. Wel zo handig!

Sensationele Service

Je eigen projectmanager zit elke dag voor jou klaar om je te ondersteunen en jouw campagne nog beter te maken!

Wat zeggen onze klanten?

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Bonte FotografieDe samenwerking met Best4u tot op heden hartstikke goed. Er wordt meegedacht en er zijn veel mogelijkheden in de optimalisatie. ✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De-SignmakerSinds ik ben gestart met de internet marketing campagne bij Best4u is mijn bedrijf gigantisch gegroeid. Best4u is klantgericht en denken mee met de klant zelf. Dit is een service die erbij komt naast de positieve resultaten uit de campagne.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nico van BalenBest4u doen hun werk goed anders hadden wij niet zo veel klanten gehad! We hebben het van de zomer erg druk gehad.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Zuster MinaHet traject van mijn nieuwe website bij Best4u is perfect verlopen! Er werd goed geluisterd, de communicatie verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht. Inmiddels heb ik de hosting en support ook bij Best4u afgenomen omdat het websitetraject gewoon hartstikke goed bevallen is. Ik ben tevreden!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪La Perle d’AnroseyOnze campagne loopt al vier seizoenen erg goed bij Best4u. Er is altijd de juiste strategie uitgestippeld voor onze website en dat gebeurt nog steeds. Het contact is altijd erg prettig en we worden serieus genomen als klant ondanks het feit dat Best4u in de vier jaar dat we klant zijn erg gegroeid is. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 109 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!