Zoekmachine marketing | Best4u Internet Marketing BV

Zoekmachine Marketing

Bel nu naar 0575 512 125 0575 - 51 21 25

Zoekmachine Marketing is het instrument bij uitstek om je website in zoekmachines beter vindbaar te maken. Door je website te optimaliseren voor Google kunnen potentiële klanten de weg naar je bedrijf veel makkelijker vinden.

Voor verreweg de meeste internetgebruikers begint hun zoektocht bij een zoekmachine, waarbij dit bijna altijd Google is. Het maakt niet uit naar welke dienst of welk product een internetgebruiker zoekt, zoeken doe je in een zoekmachine. Google is de grootste en meest gebruikte zoekmachine wereldwijd. Alles wat de internetgebruiker wil weten, vindt hij via Google. Des te belangrijker is het dat jij als ondernemer goed vindbaar bent in de zoekmachine Google. Wij snappen dat jij gevonden wilt worden door jouw doelgroep. Als iemand online zoekt naar een product of dienst die jij ze kunt aanbieden, dan wil je bovenaan in de zoekresultaten staan, toch? Goed gevonden worden in zoekmachines is echter niet vanzelfsprekend. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als alles technisch en SEO- en SEA-wise niet goed staat, doe je maar half werk. Aan die vindbaarheid moet je werken als je alles eruit wilt halen.

Wie zo goed mogelijk online gevonden wil worden in zoekmachines, kiest voor zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing omvat de werkzaamheden die ervoor zorgen dat jij optimaal vindbaar bent binnen verschillende zoekmachines.

Lees hier wat online marketing voor zoekmachines inhoud en ontdek globaal wat de twee hoofdelementen, SEO en SEA, van zoekmachine marketing inhouden. Ontdek ook het belang van SEM (Search Engine Marketing).

Wat is online marketing?

Online marketing en internet marketing zijn hetzelfde. Met online marketing streef je naar het behalen van marketingdoelen door digitale technologieën en strategieën in te zetten. Door verschillende werkzaamheden te doen en de juiste middelen in te zetten, zorgt Best4u Internet Marketing er met een campagne voor dat jouw website goed vindbaar is in Google. In het Engels is zoekmachine marketing Search Engine Marketing, afgekort SEM. Eigenlijk is zoekmachine marketing het overkoepelende begrip voor onze diensten SEO en SEA.

Zoekmachine marketing is geen tijdelijke actie waarmee je even de aandacht vestigt op een nieuw product. Het is een doorlopend proces waar je in moet investeren om er na verloop van tijd profijt van te hebben. Wie (online) wil groeien, steekt geld en energie in online marketing. Best4u Internet Marketing kan jou geheel ontzorgen door alle online marketingwerkzaamheden op ons te nemen. Zo kun jij je focussen op je eigen werk, terwijl werken aan jouw online succes middels zoekmachine marketing. Wij doen dit door verschillende werkzaamheden in te zetten. Hieronder lees je meer over de werkzaamheden die vallen binnen SEO en SEA.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk weer te geven in de ‘organische’ zoekresultaten van Google. Dit is het gedeelte onder de advertenties en het kan, afhankelijk van je concurrentie, moeilijk zijn om hier bovenaan te komen.

Een gebruiksvriendelijke website, kwalitatieve inhoud en een gevarieerd linkprofiel zijn enkele factoren die ervoor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt. Wij zorgen ervoor dat jouw website geheel technisch wordt geoptimaliseerd, rekening houdend met alle moderne eisen. Daarbij zorgen we voor content die geoptimaliseerd is voor jouw belangrijkste zoektermen. Om je website hoog in de zoekresultaten te krijgen, plaatsen we tevens kwalitatieve en relevante links die het linkprofiel versterken. Dus van het toevoegen van waardevolle content tot het optimaliseren van de techniek achter jouw website en het uitvoeren van conversieoptimalisaties, wij doen er alles binnen ons kunnen aan om jou online succes te bieden met SEO.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren – ook bekend als Search Engine Advertising (SEA) – heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten in de vorm van een advertentie. Adverteren op Google is één van de krachtigste manieren van adverteren op internet. Google advertenties verschijnen helemaal bovenaan in de zoekresultaten, boven de organische zoekresultaten. Je koopt als het ware een advertentieruimte boven de natuurlijke zoekresultaten. Met advertenties in Google bereik je dus goed de mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten die je aanbiedt. Naast dat het zeer gericht is, betaal je alleen wanneer iemand op je advertentie klikt, verder niets.

Hoe we te werk gaan? Onze specialisten ontwerpen een professionele SEA campagne gericht op relevante en treffende zoekwoorden. Door constante analyse wordt jouw campagne steeds verder geoptimaliseerd. Zo haal je steeds meer uit jouw budget!

Waarom zoekmachine marketing?

Maar liefst 81% van alle internetgebruikers vindt zoekmachines de beste manier om websites te vinden. Natuurlijk wil je dat jouw website dan goed vindbaar is in zoekmachines. Best4u Internet Marketing helpt jou om vindbaar en zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Door zoekmachine marketing in te zetten, verover jij een plekje hoog in de zoekresultaten en wij helpen jou om daar ook te blijven.

Meer bezoekers genereren naar jouw website is natuurlijk fijn middels SEO en SEA, maar dat is niet het doel op zich. Meer leads wel, want dat levert jou meer op. Dankzij zoekmachine marketing kun je met de juiste inzet van werkzaamheden door ons het maximale online resultaat behalen. Wij helpen jou op de juiste plekken (middels zoekwoorden) zichtbaar te zijn in de zoekresultaten, zodat niemand meer om jou heen kan.

Interesse in zoekmachine marketing?

Is je interesse in zoekmachine marketing getriggerd en maak je graag een afspraak met één van onze internet marketing adviseurs om te kijken wat goed bij jouw wensen en website past? Neem dan zeker even contact met ons op. Ben je ontzettend nieuwsgierig geworden naar de huidige status van je website, dan kun je direct onze gratis website scan doen om te zien hoe jouw website momenteel scoort. Je bent vrij om een offerte aan te vragen voor SEO en/of SEA bij interesse.

Bekijk succesverhalen!

Franka
Internet Marketeer

“Meten is weten”

Als projectmanager internetmarketing MKB+ ben ik één van de 35 specialisten die samen met jou voor succes willen gaan. Ik ben altijd op zoek naar online kansen voor mijn klanten. Trafficgeneratie en conversieoptimalisatie staan centraal in mijn dagelijkse activiteiten met als basis: ‘’Meten is weten!’’

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes. Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project.

Graag wil ik jou, geheel vrijblijvend, een offerte versturen en bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Vrijblijvend contact opnemen

Voordelen die wij jou bieden

Analyse

Wij onderzoeken je huidige website en maken een analyse van de verbeterpunten

Optimalisatie

Wij nemen je volledige website onderhanden en maken deze technisch geschikt voor zoekmachines

Toevoegen Content

Wij zullen de huidige inhoud van de website optimaliseren voor zoektermen en zullen extra geoptimaliseerde pagina's toevoegen.

Linkbuilding

Wij bouwen kwalitatieve backlinks naar je website toe. Wij zorgen er voor dat je flink gaat stijgen in de zoekmachines!

Imagine

Je houd zelf realtime alle vorderingen en statistieken bij via je klantenaccount van Imagine. Wel zo handig!

Sensationele Service

Je eigen projectmanager zit elke dag voor jou klaar om je te ondersteunen en jouw campagne nog beter te maken!

8.7/10

Recente beoordelingen✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Advies Bij SchuldenBest4u heeft drie websites van ons in beheer waarvan de derde nog ontwikkeld wordt. Ook doen ze de internet marketing voor ons. De resultaten zijn goed, de communicatie is fijn, er wordt snel gereageerd als ik vragen heb en er is veel ruimte voor overleg. Het contact met de medewerkers is erg leuk!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪StanFitPTBest4u is servicegericht, duidelijk, meedenkend, toegankelijk en vernieuwend. Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en het contact verloopt met iedereen soepel. Je merkt dat iedereen zijn of haar werk erg leuk vindt!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪FestuniqueBest4u werkt snel en houdt zich aan de afspraken. Wij zijn tevreden met onze nieuwe website!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Nida SangBest4u is in alle opzichten heel klantvriendelijk. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in de online wereld dus ik ben daar erg kritisch in. Best4u levert niet alleen een kwaliteitsproduct maar zet ook nog een extra stapje voor de klant. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en staan open voor de klant en voor kritiek!✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Mediatorpraktijk Noord NederlandWij zijn heel tevreden over Best4u! De verwachtingen zijn waargemaakt: de online marketing heeft ons als mediatorpraktijk behoorlijk veel werk en ook bekendheid opgeleverd.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Schoonheidsinstituut AllureDe communicatie met Best4u is heel goed. Ook over het werk dat ze leveren ben ik tevreden. Ik heb veel contact met Bas en Jordi en zij nemen altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me verder te helpen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Social DogMijn website werd helaas niet goed gevonden en had/heb zelf te weinig kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na wat zoeken op Google kwam ik bij best4u uit en zij hebben mij geholpen om hoger in google te komen. Het eerste half jaar merkte ik eerst niet zo veel maar daarna werden de resultaten steeds beter. Nu krijg ik ook steeds meer serieuze opdrachten binnen van klussen die ik heel leuk vind om te doen.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Taxi Nijmegen D.T.C.Ik heb voor Best4u gekozen omdat ze zelf goed vindbaar zijn in Google. Ik heb met meerdere partijen samengewerkt maar vaak bleven de resultaten uit. Het werk van best4u is goed en er worden nu wel positieve resultaten behaald.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪De BetonboorderOp dit moment voert Best4u seo voor ons uit. Hierbij geven zij prettig advies en ondersteuning over tactieken. Er wordt goed meegedacht! De resultaten van de campagne zijn prima.✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪Dutch-Sound, Uw Partner in TotaalverhuurIk ben tevreden met mijn website www.dutch-sound.nl! Het proces is goed verlopen, ik ben netjes behandeld en ik ben serieus genomen door Best4u en dat is erg prettig. Feedback Company
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪8,6 van 10 op basis van 115 beoordelingen bij Feedback Company
Meer referenties

Doe nu de gratis website scan!